Om Ølgod

Husorkestre

Hos Ølgod har vi flere husorkestre, til at dække de mange åbningsdage over sæsonen.

 

Pet Mics og Den Skrigende Skinke er vores faste coverbands, der har specialiseret sig i at favne så bred en musikskare som muligt og spiller alt fra gamle slagere, til hård rock og popballader.

De kendestegnes ved deres enorme repetoire og kommer du forbi Ølgod, kan de helt sikkert spille et af dine yndlingsnumre, uanset alder og ophav. Derudover kommer Torben Lendager og hans dygtige band også tilbage igen i år og fylder et par weekender med klassisk rock og rul.

På Ølgod har vi også en række særarrangementer, som fx. det skarpe lokale jazzband Kjeld Flemmings Kvartet, der 4 gange i år vil huse Ølgod til en hyggelige dag i de bløde venlinge toner.

 

Seniordans

For de ældre afholder vi hver onsdag eftermiddag seniordans på Restaurant Ølgod. På dagen vil Johnny Hansen spille op til dans, med hit og slagere, og der vil kl 15 blive serveret kage, solbærrom og kaffe. Den første onsdag hver måned, tilbydes der også en lækker og dansk frokostbuffet, hvis der er tilmeldte nok.

 

Line Dance

Hver mandag aften er der åben line dance på Restaurant Ølgod. Danserne kommer fra forskellige klubber og alle er velkomne, dog skal der gøres opmærksom på, at der tages et dansegebyr på 20 kr. til administration og vedligehold. Klubben er non-profit og alt overskud går til arrangementerne. Vi gør opmærksom på, at det ved disse arrangementer er tilladt at medbringe egen mad, men at drikkevarer skal købes i baren.