Koncerter

Brødrende Olsen – 27/5-2018

 

brdr olsen kvadratiskBrødrene Olsen har siden deres Grandprix-hit Fly On The Wings of love, været blandt befolkningens favoritter når det kommer til folkelig og dansk musik. Den behagelige duo indtager, sammen med Kloden Drejer-sangerinden Gry, Restaurant Ølgod i Maj 2018. Oplev en aften med lækker mad, store øl og grandprix-stemning, til den helt store guldmedalje!

 

Find billetter her

 

 

 

Kandis – 12/8-2018

 

kandis kvadratisk

Kandis er Danmarks absolut største danseband og vi følger naturligvis traditionen til dørs og byder op til sang, fest, dans og glade stunder hos Restaurant Ølgod. Kandis er kendt for sin for at være sin fans tro og mon ikke der også denne aften, bliver plads til en kort sludder og en autograf fra de venlige folkehelte. Til aftenen vil der som sædvanlig være velskænkede kolde øl, vores store lækre buffet og glade medarbejdere klar til at servicere jer.

 

Find billetter her

 

 

 

Sussi og Leo – 10/6-2018

 

sussi og leo kvadratiskSussi og Leo er noget helt særligt. Der ligges både op til gamle såvel som nye hits og Sussi og Leo vil med deres alternative og underholdende facon, tage aftenen og stemningen til nye højder. Skagboerne er kendt for frække indslag og åndsvage parodier, men ligesåvel fantastisk humor og stor publikumskontakt. Så hvis du tør, tager sussi og leo dig igennem en aften, du sent vil glemme.

 

Find billetter her

 

 

 

Danmarks John – 26/8 – 2018

 

Danmarks John er virkelighedstro dansk hyldest til den folkekære John Mogensen. Bandet Danmarks John leverer et nostalgisk show med sange fra John Mogensens store vifte af rocksucceser, og gør det med samme sjæl og ånd som vores savnede folkekunstner.  Det danske kopiband er kendt for at levere en en oplevelse i særklasse og garanterer fest og fællessang.

 

Find billetter her